Hyvä ihme miten tässä on alkanut laiskottaa:) Kesän tunnun -ja laiskuuden- tuntee jo nahoissakin. Ulkona reilut +20, jossain vaiheessa pitäisi rojahtaa yli kolmenkymmenen... Noh, sitä odotellessa.

Silmät on edelleen ristissä vaikka heräämisestä onkin jo reilut neljä tuntia. Mitenköhän tässä käy kun on vajaa kolme kuukautta lomaa jäljellä? Tästä tulee kyllä varsinaista komediaa...

Sain juuri "Piirrä mangaa"-vihkosen ystävältäni, ja on sitä epätoivoisesti yritetty piirrellä. Ette halua nähdä tulosta;)

Akvaariosta ei valitettavasti ole kuvia, yritetään jossain vaiheessa lisäillä jotain galleriaa tännekkin. Mutta, näillä mennään. Akvaariossa on muuten tapahtunut lisää sekoamisen oireita, kalat sinkoilee sinne tänne. Varotaan vain ettei kuole liikaväsymykseen. Katsoin sinne päin taas, eihän tuolla erottanut muuta kuin vauhtiviivoja. Varsinkin monniset ovat alkaneet jo törmäillä seiniin.

Olen tässä kierrellyt muitten blogeissa jo pitkän tovin, samalla pientä "kommenttilaatikkopiilomainontaa" niin kuin itse sitä sanonkin.

Välillä sorruttu lukemaan yli tunniksi, kuten sim. Maustetyttöjen kohdalla. Hyvä blogi muutes, www.kermanekka.vuodatus.net. PS. Kissablogi, kissojen vihaajat, älkää vaivautuko.

No mutta, tässä kaikki tällä kertaa, nähdään viiden minuutin päästä;)